Номер та PIN-код з сертифіката ЗНО: що необхідно вступникам

Для участі в мультитесті будуть необхідні номер та PIN-код з сертифіката ЗНО

Номер та PIN-код з сертифіката ЗНО: що необхідно вступникам

Як підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, для участі у національному мультипредметному тесті сертифікат учасника ЗНО у вигляді паперового документу не потрібний.

Учасникам майбутнього мультитесту будуть необхідні номер та PIN-код, зазначені в сертифікаті, за допомогою яких учасники отримують доступ до інформаційної сторінки учасника ЗНО.

Це необхідно для комунікації з учасниками тестування, бо саме на ній кожен учасник буде подавати відомості про підтвердження бажання взяти участь у тестуванні, вибір очікуваного міста перебування на час тестування тощо.

Тому необхідно обов’язково зберегти номер і PIN-код сертифікату, щоб надалі використовувати їх для входу на свою інформаційну сторінку.

«Якщо ж ви зареєструвалися для проходження тестування, однак не маєте ані сертифіката, ані інформації щодо його номера і PIN-коду, не хвилюйтеся: невдовзі ми повідомимо вам, як дізнатися дані для входу на свою інформаційну сторінку», – зазначають в УЦОЯО.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14279

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32489

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
251893

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді