У Державній службі якості освіти учителям рекомендують переглянути календарні плани

Під час війни учителям рекомендують спланувати вивчення предмета у найбільш зручний для учнів спосіб

У Державній службі якості освіти учителям рекомендують переглянути календарні плани

Дії роботодавця під час воєнного стану

Враховуючи, що вчителі мають академічну свободу й можуть самостійно визначати кількість годин на вивчення тієї чи іншої теми, обирати програмне забезпечення, методи та форми організації навчання, ДСЯО рекомендує переглянути календарні плани.

Про це розовіли під час презентації порад для педагогів щодо організації освітнього процесу в умовах війни у Державній службі якості освіти.

Зокрема, зазначили, що в умовах війни вчителям варто переглянути календарні плани до кінця навчального року і спланувати вивчення предмета у найбільш зручний для учнів спосіб.

«Оскільки освітній процес здійснюється переважно із застосуванням технологій дистанційного навчання, не зайвим буде повторити з дітьми правила роботи з онлайн-платформами, взаємодії у хмарних сервісах, інструменти спільної роботи з документами та засоби групової діяльності й комунікації», – розповіли в ДСЯО.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді