Застосунок для розвитку емоційного інтелекту дітей

В Україні з’явився новий стосунок для розвитку емоційного інтелекту в дітей

Розвиток емоційного інтелекту дітей

Як підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

У партнерстві з Міністерством освіти і науки України та фондом «Save the Children in Ukraine», компанія Better Kids оголосила є про офіційний запуск додатка «Віздом: Світ емоцій» українською мовою.

Відповідний додаток створено для дітей віком 4-8 років, і він спрямований на розвиток емоційного інтелекту, формування дружби та впевненого досягнення поставлених цілей. 

У застосунку розміщено навчальні ресурси, поради для батьків, інтерактивні цифрові ігри, гри з розширеною реальністю, медитації та роздруківки. Користувачі можуть завантажити додаток за посиланням.

Окрім того, на офіційному сайті застосунку можна знайти низку корисних статей для виховання англійською мовою. Там можна знайти поради на наступні теми:

  • Як розвивати вдячність;
  • Поради щодо того, як допомогти дітям розвивати позитивні відносини;
  • Ігри та активності для вивчення соціально-емоційних навичок;
  • Як вчити соціально-емоційні навички через гру.

За матеріалами УІРО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4941

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді