Під час осінніх канікул будуть долати навчальні втрати учнів

Вчителям столиці на осінніх канікулах рекомендують займатися подоланням освітніх втрат учнів

Під час осінніх канікул будуть долати навчальні втрати учнів

У школах Києва будуть проводити компенсаторні заняття та консультації для подолання освітніх освітніх втрат учнів.

Рішення опублікував Департамент освіти і науки Києва.

Вчителям рекомендують під час канікул з 23 до 29 жовтня організувати проведення занять, індивідуальних або групових консультацій з окремими учнями з базових тем. Також пропонують здійснити, у разі потреби, перерозподіл годин на вивчення окремих тем. 

Керівникам закладів освіти рекомендують організувати роботу не лише гуртків та консультацій для учнів, а й підвищення кваліфікації для вчителів у вигляді тренінгів, семінарів, вебінарів тощо.

Джерело: Департамент освіти і науки Києва

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді