Визначено пріоритетний напрямок освіти на найближчі роки

Особливу увагу планують приділити військовій освіті

Визначено пріоритетний напрямок освіти на найближчі роки

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

Про це розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час наради з представниками МОН, Мінекономіки, Мінцифри та Мінфіну.

За словами прем'єр-міністра, під час зустрічі обговорили питання, що стосуються відновлення країни та підготовки спеціалістів. Також зосередилися на питанні розширення можливостей для вступу абітурієнтів.

«Особлива увага – військова освіта. Це пріоритет у найближчі роки. Також бачимо зростання попиту на професійну та профтехосвіту. У майбутньому наша держава потребуватиме таких фахівців для відновлення, тому максимально сприятимемо їх підготовці», – сказав Шмигаль.

Джерело: сторінка у Telegram Дениса Шмигаля

Військова освіта буде пріоритетом у найближчі роки – Шмигаль

 
 
 
 
 
Читать на русском
В Україні після повномасштабного вторгнення рф військова освіта буде пріоритетною на найближчі роки.
t.me/Denys_Smyhal

В Україні після повномасштабного вторгнення рф військова освіта буде пріоритетною на найближчі роки. Також влада приділить увагу розвитку профтехосвіти, яка буде необхідна для робіт з відновлення України.

На цьому наголосив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час наради 19 жовтня.

Працюємо над тим, щоб всі діти в Україні мали можливість відвідувати школу – звернення ЗеленськогоЗеленський розповів, що до збору коштів на відбудову шкіл, руйнованих російськими терористами, долучився британський актор Марк Стронг.

За його словами, на нараді було обговорено питання розширення можливостей для вступу абітурієнтів, зокрема, крім держзамовлень, розглядається можливість впровадження грантів.

«Особлива увага – військова освіта. Це пріоритет у найближчі роки. Також бачимо зростання попиту на професійну та профтехосвіту. У майбутньому наша держава потребуватиме таких фахівців для відновлення, тому максимально сприятимемо їх підготовці», – сказав Шмигаль.

Прем'єр також розповів, що цього року до шкіл пішло ще 500 тисяч дітей, які раніше навчалися онлайн.

Advertisement: 0:37

«Маємо бути певні, що їм гарантовані безпека та всі необхідні умови для навчання. Для цього активно облаштовуються укриття й закуповуються автобуси. Кошти на це виділені», – додав прем'єр.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді
)