Надходять повідомлення про замінування закладів освіти

Теми:
Через постійні повідомлення про замінування закладам освіти рекомендували перейти на дистанційне навчання

Повідомлення про мінування шкіл у ЧеркасахНовий професійний стандарт: ВИМОГИ

У Черкасах уже четвертий день поспіль надходять повідомлення про замінування всіх шкіл.

Таку інформацію зазначає на своїй сторінці в Facebook заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

Школи вже перейшли на дистанційне навчання. Департамент освіти та гуманітарної політики міста рекомендує всім закладам освіти залишитися на дистанційці до кінця цього тижня.

Як повідомила чиновниця, щоденні евакуації створюють багато дискомфорту дітям, батькам і шкодять навчанню.

«Дистанційка — це не вирішення проблеми, але це бодай спокій за наших дітей, допоки правоохоронці не поставлять крапку в цьому питанні», — зауважила Анастасія Чубіна.

Окрім того, ігнорувати схожі повідомлення про мінування та продовжувати навчання в закладі освіти не можна, бо є чіткий алгоритм реагування на подібні речі.

Зокрема, заступниця міського голови наголосила, що перехід на дистанційне навчання не сприятиме економії на опаленні, оскільки його не вимикатимуть під час навчання в онлайн-режимі.

Варто зазначити, що псевдозамінування розпочалися в середу 12 січня. Вони продовжилися у четвер та п’ятницю. Також 12 січня правоохоронці отримали повідомлення про псевдозамінування усіх закладів освіти Львова.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді