Аудит інформує про потреби, а не лише оцінює роботу

Теми:
Інституційний аудит — це можливість отримати інформацію, як розумно витратити гроші на школу

Інституційний аудит у закладі освітиСамооцінювання освітнього й управлінського процесів: взяти до уваги

Інституційний аудит — це не просто оцінка того, як працює заклад освіти, а можливість для засновника отримати інформацію, як розумно витратити гроші на заклад.

Таку інформацію зазначив голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак під час презентації ролика про роль засновника школи під час інституційного аудиту.

Як він відзначив, якісна школа — це результат спільних зусиль засновника, директора, вчителів, учнів та батьків, адже кожен відіграє важливу роль у процесі побудови справді якісного закладу освіти.

«Цим відео хочемо показати, що інституційний аудит — це не просто оцінка того, як працює заклад освіти. Для засновників це можливість оцінити якість роботи шкіл у громаді та отримати унікальну інформацію, яка підкаже, як розумно витратити гроші та у які саме потреби закладу освіти їх інвестувати у першу чергу», — наголосив Руслан Гурак.

Ознайомитися з відповідним відеороликом можна за посиланням. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді