Усі регіони України вийшли з червоної зони

Теми:
Із 30-го грудня всі області України виходять з червоної епідемічної зони

Умови роботи закладів освіти в жовтій зоні карантинуЗменшувати надбавку через відмову від вакцинації - неправомірно

На території  Волинської та Запорізької областей із 30 грудня скасовується червона та вводиться жовта зона.

Таку інформацію повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у своєму Телеграм-каналі, посилаючись на рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні.

Варто зазначити, що червона зона була запроваджена:

  • на Запоріжжі – 15 жовтня;
  • на Волині – з 8 листопада.

 

Як відомо, ці два регіони були останніми, в яких було запроваджено червону зону. Відтепер на всій території України діють правила жовтої зони.

Важливо, що з 6 грудня в Україні для жовтої зони почали діяти нові правила карантину – відтепер школи в ній теж повинні мати 100% щеплених працівників, але можна й однією дозою, тобто з жовтим сертифікатом. Він чинний 30 днів після вакцинації.

Зокрема, раніше МОЗ рекомендувало проводити заходи в школах окремо в кожному класі й без глядачів через загрозу поширення захворювань. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
704

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49865

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді