Канікули взимку у Києві розпочнуться вчасно

Теми:
Зимові канікули для київських школярів розпочнуться вчасно і їх подовження не планується

Зимові канікули в столичних школахОсвітні програми 2021/2022: що рекомендує МОН

Київські школярі підуть на зимові канікули вчасно та подовження канікул не буде.

Таку інформацію зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, коментуючи початок очного навчання в столичних закладах освіти.

Як він повідомив, відкриття закладів освіти стало можливим завдяки реальному зниженню захворюваності серед дітей.

«Крім того, ситуація у столиці стабілізувалась загалом — зменшується кількість важкохворих із показанням до госпіталізації, а також вивільняються місця в лікарнях із підключенням до кисню. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів невакциновані вчителі нині відсторонені від роботи (а це 0,1% від всього викладацького складу), тож на робочих місцях знаходяться лише вакциновані працівники освіти», — наголосив Валентин Мондриївський.

Зокрема, він зауважив, що заклади середньої освіти провели низку робіт для повернення школярів за парти, зокрема, проведено заходи з дезінфекції та перевірено системи опалення шкіл.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді