Для вчителів-предметників розпочалася реєстрація на сертифікацію

Участь у пілотній сертифікації цьогоріч зможуть узяти 1000 педагогів, які викладають у 5–6 класах

Реєстрація на сертифікацію вчителів

Трудові відносини в умовах воєнного стану: ГОЛОВНЕ

Розпочалася реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури.

Цього року відбудеться пілотна сертифікація, тому взяти участь зможуть по 500 вчителів з кожного предмета за умови, що вони викладають у 5–6 класах та мають педагогічний стаж не менше 2 років.

Для того, щоб зареєструватися, потрібно створити реєстраційну картку-заяву за допомогою спеціального сервісу та надіслати комплект документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

Зауважимо, що протягом ранку першого дня реєстрації вже вичерпано квоти на реєстрацію вчителів математики в Полтавській, Сумській та Кіровоградській областях.

Зокрема, квоту на реєстрацію вчителів української мови і літератури вже вичерпано в Полтавській, Сумській, Чернігівській та Запорізькій областях.

Проте вчителі з цих областей матимуть можливість зареєструватися в додатковий період — з 7 до 11 серпня, якщо залишаться невичерпані квоти в інших областях.

Якщо ж по 500 осіб з кожного предмета сформують бланки реєстраційних карток-заяв, то реєстрацію для проходження пілотної сертифікації у 2023 році буде припинено достроково.

Традиційна сертифікація вчителів початкових класів, яка проводиться з 2019 року, цьогоріч відбулася раніше. Наразі учасники чекають оголошення результатів.

За матеріалами Освіта.юа

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді