Яким буде формат навчання в школах Львова та від чого це залежить

Керівник управління освіти пояснив, від чого залежить формат навчання у школах Львова

Формат навчання в школах Львова

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Нещодавно відбулася онлайн-подія з керівником управління освіти Львівської міської ради Андрієм Закалюком, де він розповів, які ідеї втілює команда зараз та чого чекати освіті міста в наступному навчальному році. 

Насамперед, посадовець пояснив від чого залежить формат навчання: офлайн чи онлайн.

«Кожна школа обирає свій формат навчання. Є школи, де повністю дітки вчаться в офлайн-режимі. Є школи, які мають змішане навчання. Є школи, які мають навчання у дві зміни. Це все пов’язано з кількістю місць в укриттях і з можливістю укриттів, які є поряд біля школи, бо є школи, які не мають свого укриття, але користуються тим, яке є поруч», — наголосив Андрій Закалюк.

Окрім того, він зауважив, що місто продовжує працювати над тим, аби якомога для більшої кількості дітей уможливити  очне навчання в новому навчальному році.

«Там, де ще є різного роду проблеми з укриттями, ми працюємо над цим питанням. Ми розширяємо укриття, ми ремонтуємо різного роду підвали, які можуть бути укриттями, ми робимо все можливе, щоб дітей посадити за парти. Бо жодне онлайн-навчання не замінить дітям живого спілкування, живого навчання», — повідомив чиновник. 

За матеріалами ЛМР

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74149

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді