Волонтери передали ноутбуки для деокупованих шкіл і дітей з інвалідністю

«Українська команда» забезпечила школи для дітей з інвалідністю та школи в деокупованих громадах нетбуками

Нетбуки для дітей від волонтерів

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

Волонтерський штаб «Українська команда» напередодні навчального року передав півсотні нетбуків 10 школам у різних регіонах.

«Передали навчальним закладам п'яти областей комп’ютерну техніку. Це півсотні нетбуків Dell, які допомогли придбати наші французькі партнери з Doc4Ukraine. Ми дуже раді, що змогли виконати запити шкіл напередодні нового навчального року. Адже освіта наших дітей має бути пріоритетом навіть під час війни. Ці ноутбуки поїдуть в громади, які постраждали від тимчасової окупації, а також у школи, де навчаються діти з інвалідністю», — повідомили на сторінці волонтерського штабу.

Відповідно до інформації організації, декілька ноутбуків призначені для школи села Миколаївка Сумської області, яке минулого року перебувало під тимчасовою окупацією. Ще з десяток ноутбуків — для Білопільського ліцею №1 та Хотінського ліцею. Ці населені пункти Сумщини також перебували під частковою окупацією, а зараз зазнають жорстоких обстрілів з боку рф. 

Певну кількість ноутбуків «Українська команда» надіслала в школи та інтернати для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами. Зокрема, рівненській Школі профорієнтації Baby Sun для дітей з синдромом Дауна, Миргородській і Полтавській школам для дітей з порушеннями слуху та мовлення, Буковинському центру комплексної реабілітації «Особлива дитина» та іншим. Загалом ноутбуки отримають 10 освітніх закладів.

Раніше волонтерський штаб передала майже 40 т продуктів харчування для переселенців, багатодітних родин, малозабезпечених українців, а також у медичні та освітні заклади різних регіонів.

Джерело «Українська команда»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді