Батькам без вакцинації заборонили відвідування шкіл

Теми:
Проведення батьківських консультацій та зборів педагоги мають організовувати в онлайн-режимі

Відвідування батьками школи під час карантинуЗа якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантин

З початку нового навчального року в київських закладах освіти заборонять масове та індивідуальне відвідування закладів батьками та іншими особами, які не є учасниками освітнього процесу, без наявності сертифікату вакцинації або негативного результату ПЛР-тесту, проведеного не більше як за 72 години до відвідування закладу.

Постанову з таким рішенням затвердила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, що заборона допоможе увійти закладам освіти у навчальний процес із мінімальними ризиками розповсюдження коронавірусу.

«Першого вересня у заклади освіти повернуться діти. Наше завдання як міської влади — максимально убезпечити їх від ризиків захворіти, зробити усе, аби мінімізувати ризики розповсюдження СOVID-19 у навчальних закладах», — наголосив Микола Поворозник.

Відповідне рішення поширює дію на заклади дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти незалежно від форм власності та інклюзивно-ресурсні центри.

Окрім того, згідно з документом, проведення батьківських консультацій та зборів педагоги мають організовувати в дистанційному форматі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді