Для вчителів рекомендують проводити уроки у щитках

Теми:
Під час проведення уроків педпрацівникам рекомендовано використовувати захисні щитки

Використання щитків для вчителів

Виховний процес у 2021/2022 н. р.: нові рекомендації МОНПід час проведення уроків педагогічним працівникам рекомендовано використовувати захисні щитки.

Таку інформацію повідомили в новій постанові Міністерства охорони здоров'я, якою затверджені протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину.

В ухваленому документі зазначені нові вимоги до організації освітнього процесу, яких мають дотримуватись адміністрації закладів освіти та учасники освітнього процесу у новому навчальному році з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

У Міністерстві охорони здоров'я наголошують, що багаторазовий захисний щиток, який використовуватиметься вчителями, має використовуватись та дезінфіковуватись відповідно до інструкцій виробника.

Окрім того, учні початкової школи матимуть можливість пересуватись приміщеннями школи та відвідувати уроки без захисних масок.

Школярі віком від 12 років відвідуватимуть уроки без масок, але мають використовувати їх при пересуванні приміщеннями школи.

Зокрема, вхід до приміщення закладу освіти всіх школярів, вчителів та батьків є можливим лише за умови використання засобів індивідуального захисту.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді