Надали переліки навчальної літератури для шкіл

Теми:
МОН надало переліки літератури та програм, рекомендованих у 2021/22 навчальному році

Перелік навчальної літератури та програмиЗа якої умови працюватимуть заклади освіти, якщо посилять карантин

Міністерство освіти та науки опублікувало переліки навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих для використання закладами освіти у 2021/22 навчальному році.

Лист від Міносвіти з такою інформацією надіслали на адреси місцевих органів управління освітою, а також закладів середньої та дошкільної освіти.

Окрім того, рекомендований список містить переліки навчальної літератури та навчальних програм для закладів дошкільної освіти, початкової, базової та старшої школи, а також переліки літератури для учнів, які навчаються мовами національних меншин та учнів з особливими освітніми потребами.

Детальніше дізнатися про затверджені переліки можна за посиланнями:

В освітньому відомстві повідомляють, що переліки рекомендованої літератури і програм доповнюватимуться новими назвами та оновлюватимуться з урахуванням терміну дії грифів, наданих літературі та навчальним програмам.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді