10 років разом з журналом «Заступник директора школи»

10 років — чудова кругла дата для професійного періодичного видання. Упевнені в тому, що попереду — період упевненого поступу, звершень, досягнень, співпраці й успіхів.

10 років разом з журналом «Заступник директора школи»

Редакційна колегія журналу «Заступник директора школи» завжди спішить на допомогу чатачам і готує статті, щоб вони були готовим рішенням робочої ситуації. А відгуки читачів змушують працювати ще наполегливіше і з натхненням!

Завжди звертаюся за новинками журналу "Заступник директора" в електронному і паперовому варіанті. Ви своєчасно публікуєте потрібну інформацію для підготовки до нового навчального року. Дякую!

Це надійний друг і помічник. Завжди дає користі та змістовні поради, рекомендації, алгоритми для досягнення цілей. Електронний формат журналу завжди доступний і легкий спосіб у швидкому пошуку відповідей на будь яке питання в організації роботи адміністації закладу освіти та педагогічних працівників.

Дуже уважні, турботливі та компетентні працівники видавництва! Багато актуальної, корисної інформації! Практичні рекомендації, зразки документів, узагальнені таблиці чи зображення завжди стануть у нагоді керівникам закладів освіти!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74150

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді