Близько 60 тисяч учителів цього року отримають ноутбуки

Мінцифри та Міносвіти планують забезпечити ноутбуками понад 60 тисяч вчителів

Ініціатива Аудит трудових книжок перед скануванням: що перевірити

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти планують цього року забезпечити ноутбуками понад 60 тисяч вчителів.

Як повідомив міністр цифрової трансформації Михайла Федорова, ця ініціатива наразі є однією з провідних напрямів діяльності, що реалізуються спільно з Міністерством освіти.

«Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках — це майбутнє освіти. Наша мета — зробити так, щоб у кожного вчителя був власний персональний комп’ютер, доступ до швидкісного інтернету та ще більше можливостей для навчання дітей», — зазначив очільник Мінцифри.

Окрім того, у відомстві повідомили, що зважаючи на технічні вимоги, які встановлені Міністерством освіти і науки, комп’ютери будуть високої якості. Очікувана вартість кожного ноутбука складатиме 20 тисяч грн.

Передбачається, що у рамках ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» комп’ютери будуть закуплені на 24 області та місто Київ. Процес закупівлі можна буде відстежувати за допомогою спеціальної інформаційної панелі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46384

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді