Рівень освіти коливається між середньою та низькою якістю

Українці взяли участь в опитуванні і за результатами - 45% українців оцінили якість середньої освіти як низьку, ще 44% респондентів оцінили освіту як середню

Рівень освіти коливається між середньою та низькою якістю

Порядок проведення інституційного аудиту: ЩО ЗМІНИЛОСЯ

Таку інформацію повідомили у результатах Всеукраїнського опитування, проведеного фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології впродовж 1 – 7 червня 2021 року.

Порівняно з липнем 2020 року кількість негативних оцінок зросла на 9%, у тому числі за рахунок збільшення людей, які надали дуже низьку оцінку українській освіті.

Яка структура 2021/2022 навчального року

У 2021 році вже 45% українців оцінили якість середньої освіти як таку, що тією чи іншою мірою є низькою, ще 44% назвали її посередньою.

Найкраще оцінюють якість освіти респонденти у віці від 18 до 29 років, тобто ті, хто ще відносно недавно закінчили школу – 14% оцінили якість освіти як дуже високу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді