УЦОЯО шукатиме й анулює результати порушників НМТ-2023

В УЦОЯО анулюють результати вступників, які порушили процедуру проведення НМТ

Порушення під час НМТ-2023

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

В Українському центрі оцінювання якості освіти вислови намір знайти та анулювати результати вступників, які порушили процедуру проведення НМТ та намагалися надати доступ до комп'ютерної системи стороннім особам з недоброчесною метою.

Відповідне інформацію зазначили в УЦОЯО щодо несанкціонованого випадку втручання до комп'ютерної програми, під час якого учасник НМТ зміг передати дані доступу сторонній особі для віддаленої роботи з програмою. 

У Центрі акцентують на неприпустимості ситуації, щодо якої вже вживаються негайні заходи. 

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

«Усі ІР-адреси, з яких здійснювалися входи в систему, зафіксовані, тож упродовж певного часу ми знайдемо того, хто намагався “обдурити систему”. Результати такої особи / таких осіб будуть анульовані, а отже, використати їх для вступу не буде змоги», — зауважили в повідомленні УЦОЯО.

Нагадаємо, що 12 червня під час проведення першої зміни НМТ в мережі з’явилося відео про те, як стороння особа виконує вдома завдання НМТ замість якогось учасника, який у цей самий час перебуває в тимчасовому екзаменаційному центрі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді