Дайджест проєкту від МОН щодо безперервності навчання дошкільнят

У МОН опублікували дайджест проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні»

Безперервність дошкільного навчанняГотовність до роботи влітку: експрес-перевірка

Літо, життя проєкту та щоденні справи в дошкіллі — таке поєднання нових знахідок у дайджесті проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

Таку інформацію зазначили в Міністерстві освіти та науки. 

У відповідному випуску йдеться наступне:

  • інформація про цікаві практики в межах проєкту;
  • інтерактивний маршрутизатор;
  • авторські розробки педагогів.

Окрім того, проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у межах «Спільно» — програми Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни, за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4920

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді