Стартував Всеукраїнський онлайн-марафон для територіальних громад

Онлайн-марафон для територіальних громад

Галузева угода на 2021—2025 роки: ЩО В ПРІОРИТЕТАХ

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад України спільно з Цифровим видавництвом Експертус організували проведення Всеукраїнського онлайн-марафону для територіальних громад. Всі редакції Цифрового видавництва Експертус об’єдналися з Платформами Асоціації ОТГ для того, щоб допомогти органам місцевого самоврядування у розв’язанні найбільш актуальних завдань та надати відповіді на наболілі запитання.

Всеукраїнський онлайн-марафон охоплюватиме усі сфери діяльності територіальних громад, а спікери максимально детально розкажуть про законодавче врегулювання та алгоритми дій у різних проблемних ситуаціях.

Всеукраїнський онлайн-марафон стартував вже сьогодні, 9 липня. Перший вебінар був присвячений питанням надання відпусток та ведення особових справ в органі місцевого самоврядування, основним спікером якого виступила Ольга Догадіна, провідний експерт Експертус Кадри.

Наступні вебінари будуть присвячені питанням:

  • забезпечення пожежної безпеки у закладах освіти;
  • утримання закладів охорони здоров’я у ТГ;
  • перевірок з охорони праці в органах місцевого самоврядування;
  • здійснення закупівель;
  • запобігання порушень у діяльності ТГ;
  • фінансування закладів охорони здоров’я та іншим.

Анонси наступних вебінарів Всеукраїнського онлайн-марафону будуть опубліковані на сайтах Асоціації ОТГ та Цифрового видавництва Експертус.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді