Навчальні відеоуроки українською мовою для початкової школи

В Україні хочуть реалізувати проект, спрямований на створення навчальних відеоуроків українською мовою для дітей за програмою початкової школи. До їх створення залучатимуть креативних вчителів та учнів, а також студентів. У межах проекту вже створено 16 навчальних відеоуроків

Благодійний фонд  MagneticOne.org створив YouTube-канал «Віртуальна школа», на якому розміщено 16 навчальних відеоуроків. У планах організації до 1 вересня 2015 року створити ще 70 нових відеоуроків з усіх важливих тем, які вивчаються у початковій школі.

Віртуальна  школа — проект, спрямований на створення навчальних відеоуроків українською мовою для дітей.

Організатори проекту зазначають, що відеоуроки сприятимуть  кращому засвоєнню навчального та додаткового матеріалу у дітей.

Віртуальною школою можуть користуватися учні на окупованих територіях і там, де немає шкіл взагалі. 

Усі відеоуроки є і будуть безкоштовними.

Кожен відеоурок присвячено висвітленню певної теми з основних дисциплін шкільної програми. Тривалість відео не більше 5-8 хвилин. Відео створені за допомогою сучасних програм, які надають можливість відтворити якісну картинку та хороший звук.

За словами авторів проекту, батьки зможуть навчати дитину не докладаючи великих зусиль, а вчителі зможуть використовувати короткі відеоуроки як додатковий матеріал у навчально-виховному процесі. А також, заохотити учня переглядати відео  вдома для кращого засвоєння матеріалу.

Також можливість навчатися з дому отримають люди з особливими потребами.

На сьогодні фонд  запустив кампанію по збору коштів на створення навчальних відеоуроків українською мовою для дітей.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді