Результати дистанційного навчання не вважають поганими

Теми:
У МОН кажуть, що результати дистанційного навчання не такі погані, як представляють ЗМІ

Результати дистанційного навчання

Які накази видати наприкінці навчального року: ПРИКЛАДИВідповідно до висновків дослідження, результати дистанційної форми навчання є доволі позитивними, ніж це висвітлюють у деяких ЗМІ.

Таку інформацію зазначив заступник міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко під час ефіру програми «Официальный разговор» телеканалу «Дом». Він посилався на результати досліджень, проведених Державною службою якості освіти.

Як він повідомив, більшість школярів та батьків задоволені результатами навчання.

«Державна служба якості освіти провела дослідження серед учнів, вчителів, батьків. Ці дослідження показали, що результати дистанційного навчання зовсім не такі погані, як це хочуть представити в деяких ЗМІ. Понад 80% учнів були задоволені своїми результатами. Понад 70% батьків були задоволені», — прокоментував ситуацію чиновник.

Зокрема, Андрій Вітренко нагадав, що навчання у школах під час карантинних обмежень здебільшого було змішаним.

«1-4 класи навчалися, середня школа — в залежності від епідемічного порогу. Більшість старших класів були на змішаній формі навчання. Тому результати не такі погані. Вони задовільні», — зазначив заступник міністра освіти з питань європейської інтеграції.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48176

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді