ЗНО-2021: учасники отримали сертифікати

Сертифікат є підтвердженням факту реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні

Учасники ЗНО-2021 отримають свої сертифікати для участі в тестуванні

Плани МОН на п’ять років: до чого підготуватисяУсі, хто став учасником зовнішнього незалежного оцінювання найближчим часом отримають індивідуальні конверти із сертифікатами, які є підтвердженням факту реєстрації для участі у тестуванні.

Як підготуватися до ЗНО: поради шкільного психолога

Ті учасники, які не отримали індивідуальних конвертів із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень із ними. Щоб це зробити необхідно ввести номер реєстраційної картки до спеціалізованого сервісу перевірки стану опрацювання документів. Сервіс для перевірки можна знайти за посиланням.

У разі успішної реєстрації учасника та відправленню йому листа із сертифікатом, то на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення.

Учасники, які ще не отримали листа із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Детальний список регіональних центрів із контактною інформацією.

Увага! Сертифікат ЗНО разом із паспортом та запрошенням-перепусткою є обов’язковим документом для допуску до пункту тестування.

Варто нагадати, що Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді