У МОН повідомили коли завершиться навчальний рік

Дату завершення року у кожному регіоні визначать з урахуванням безпекової ситуації

Завершення навчального рокуГотовність до роботи влітку: експрес-перевірка

Дату завершення навчального року у кожному регіоні буде визначено з урахуванням безпекової ситуації, але точно не пізніше 30 червня.

Таку інформацію зазначив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко під час брифінгу. 

Зокрема він зауважив, що  в умовах воєнного стану визначення тривалості навчального року належить до компетенції Кабінету Міністрів.

«Відповідно до урядової постанови № 711 під час дії воєнного стану навчальний рік в Україні триває по 30 червня 2023 року. Тобто на розсуд воєнних адміністрацій разом із засновниками шкіл кожного регіону в залежності від ситуації прийматимуться рішення про закінчення 2022/23 року», — наголосив Андрій Вітренко.

Окрім того, заступник міністра акцентував, що тривалість навчального року не вплине на графік проведення національного мультипредметного тесту та вступної кампанії.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді