В Україні досліджують роботу закладів з підготовки вчителів

Триває проведення дослідження надавачів послуг з підготовки педагогічних працівників

В Україні досліджують роботу закладів з підготовки вчителів

Підвищення кваліфікації онлайн: спробувати безплатно

Розпочалось дослідження закладів, що надають послуги з підготовки педагогічних працівників. Результати дослідження вплинуть на формування освітньої політики щодо підготовки та професійного розвитку вчителів.

Таке дослідження ініційовало МОН спільно з Українським інститутом розвитку освіти. Виконавцем дослідження є Київський міжнародний інститут соціології.

Метою дослідження є збір якісної інформації про заклади освіти, установи та організації, що здійснюють підготовку майбутніх учителів та надають послуги з підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

За результатами дослідження кожна освітня установа-учасниця отримає спеціальний звіт з результатами, рекомендаціями та пропозиціями щодо підвищення ефективності діяльності в розрізі ключових аспектів дослідження.

Дослідження стане джерелом даних для формування доказової освітньої політики щодо професійного розвитку освітян.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цифрові технології у роботі з документами та ділових комунікаціях: СКОРИСТАЙТЕСЯ КУРСОМ

Хочете навчитися краще орієнтуватися у роботі з хмарними сховищами даних? Чи створювати ілюстровані матеріали? А, можливо, взаємодіяти у командах та чатах? Спробуйте онлайн-курс від Вищої школи освітнього менеджменту!
6012

Мотивація до самоосвіти вчителів

Характерна ознака професії вчителя — необхідність професійного розвитку упродовж усього періоду фахової діяльності. Поняття «професійний розвиток» визначають як зростання професійних досягнень у результаті накопичення нового й систематичного перегляду вже наявного практичного досвіду
17915

Атестація педагогів: що нового

Як цьогоріч провести атестацію педагогів, якими нормативними документами керуватися та що врахувати – поради у статті.
164832

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді