МОЗ закликало освітян вакцинуватися

У Міністерстві охорони здоров'я закликали освітян, які братимуть участь у проведенні ЗНО, вакцинуватися

МОЗ закликало освітян вакцинуватися

Працівник відмовляється від вакцинації: чи допускати до роботи

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Щеплення проведуть китайською вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, що надійшла до України 25 березня.

Варто зауважити, що вакцинація відбуватиметься виключно на добровільних засадах. Планується, що освітян вакцинуватимуть організовано мобільними бригадами з імунізації.

За координацію процесів, формування списків охочих вакцинуватись та планування графіку виїздів мобільних бригад відповідатимуть регіональні координатори з вакцинації.

Освітяни, залучені до ЗНО та які хочуть вакцинуватися, можуть звертатися до структурних підрозділів з питань освіти обласних державних адміністрацій. Вони узагальнять списки та передадуть їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого детального планування.

Більше про вакцинацію від COVID-19

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38588

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22252

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді