У столиці для випускників буде організовано групове навчання

Столичним школам рекомендовано змінити звичну систему на групове навчання

Групове навчання випускників Києва

Як підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Столичним закладам освіти рекомендовано змінити у травні-червні звичну класно-урочну систему на індивідуалізоване групове навчання учнів випускних 9-х та 11-х класів.

Таку інформацію зазначили у рекомендаціях київського Департаменту освіти і науки.

Мета відповідного переходу на групове навчання — це подолання освітніх розривів, поглиблення та систематизації знань учнів випускних класів.

Як повідомляють у столичному департаменті освіти, такі практики організації навчання засвідчили свою ефективність у попередні роки.

Зокрема, заклади освіти отримали рекомендації щодо внесення змін до своєї роботи, створивши умови для очного навчання більшої кількості учнів. Серед таких: перенести початок уроків на більш ранній час, що дозволить організувати проведення уроків у декілька змін.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді