Інструкція щодо реєстрації на НМТ-2023

Можливість сформувати сертифікат НМТ у кабінеті з'явиться через 7 днів після реєстрації

Реєстрація на НМТ-2023Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У понеділок, 3 квітня, розпочався період реєстрації учасників національного мультипредметного тесту. Триватиме реєстрація впродовж місяця — до 3 травня.

Щоб зареєструватися на НМТ, учасник має послідовно виконати необхідний алгоритм дій — зареєструвати свій персональний кабінет та завантажити до нього необхідні документи й інформацію.

Після цього учасник отримає можливість сформувати сертифікат учасника НМТ, який одночасно є підтвердженням реєстрації на тестування.

Детальну відеоінструкцію з процедури реєстрації опублікували в УЦОЯО.

Зокрема, вступник може внести зміни до своїх даних до 7 травня, наприклад, змінити обраний предмет на вибір або місце проходження НМТ.

Зазначимо, що можливість сформувати сертифікат НМТ у персональному кабінеті учасника з'явиться через 7 днів після реєстрації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді