Що у Стратегії гендерної рівності в освіті

Презентували Стратегію впровадження гендерної рівності у сфері освіти до 2030 року

Що у Стратегії гендерної рівності в освіті

Уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко зазначила, що важливим аспектом забезпечення принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків є створення в Україні сучасної системи освіти впродовж життя й забезпечення рівного доступу до неї незалежно від віку й гендеру.

Під час презентації учасники роз’яснили основні принципи, на яких ґрунтується стратегії. Принципи сфокусовані довкола змісту, функцій та організації освітнього процесу.

План впровадження Стратегії на 2022–2024 втілення в дошкільній, середній та позашкільній освіті.

Цільовими групами впровадження Стратегії є і здобувачі освіти, і освітяни, і освітні управлінці. Також деякі заходи розраховані на батьків.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206527

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405900

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді