Причини затримки вакцинації для вчителів від коронавірусу

Учителі не можуть зареєструватися в листі очікування на вакцинацію від коронавірусу через додаток «Дія», оскільки це мають зробити їхні роботодавці

Причини затримки вакцинації для вчителів від коронавірусу

Як ліцензувати медичний кабінет школи

Таку інформацію повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко в інтерв’ю експертці UNICEF Катерині Булавіновій.

«У нас є бачення, що ми охопимо школи мобільними бригадами. Тобто, буде виїзна мобільна сесія в школу, де всі вчителі будуть вакциновані», — пояснив Ляшко.

Варто нагадати, що відповідно до календаря щеплень вакцинація від ковіду для освітян буде не раніше вересня. Щеплюватимуть добровільно.

З 3 березня до червоної карантинної зони віднесли Житомирську область, з 26 лютого — Івано-Франківську область, з 1 березня — Чернівецьку область.

Переглянути повний перелік карантинних заходів можна за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38588

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22252

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді