В УЦОЯО розповіли як відбуватиметься реєстрація на НМТ-2023

Покрокова інструкція щодо процедури реєстрації на НМТ для випускників 2023 року

Інструкція для реєстрації на НМТ-2023Трудові відносини в умовах воєнного стану: ГОЛОВНЕ

Реєстрація на участь в національному мультипредметному тесті у 2023 році відбудеться у квітні. Коли саме, повідомлять на сторінці УЦОЯО.

Таку інформацію зазначила заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко. 

Зокрема, вона повідомила, що випускнику для складання НМТ потрібно зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Пізніше на сайті УЦОЯО буде створено спеціальну форму для реєстрації на НМТ. Її випускник має заповнити дуже акуратно: дуже уважно внести всі свої дані. А також — завантажити необхідні документи: сканкопії та / або фото документів, свою фотографію.

Як зауважила представниця УЦОЯО, після завантаження документи підуть на опрацювання. Так, майбутній учасник НМТ отримає інформацію про те, що його зареєстрували на оцінювання. Потім випускнику потрібно сформувати на сторінці УЦОЯО сертифікат, вказавши відповідні дані. І лише у такому разі він може вважатися зареєстрованим учасником.

«Кожний зареєстрований учасник отримує на сайті УЦОЯО власну інформаційну сторінку. Це основний канал комунікації УЦОЯО з учасником НМТ», — відзначила Тетяна Вакуленко. 

Окрім того, безпосередньо на створеній інформаційній сторінці учасник НМТ отримає результати оцінювання. Ще раніше зможе отримати інформацію про те, де і коли саме проходитиме тестування. Зокрема всю актуальну інформацію щодо тестування.

«Якщо так сталося, що пункт тестування терміново довелося змінити через безпекову ситуацію, про це все ви дізнаєтеся на своїй інформаційній сторінці. Для того, щоб увійти на свою інформаційну сторінку, ви введете номер і PIN-код сертифіката НМТ», — наголосила представниця Українського центру оцінювання якості освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді