У вчителів дізнаватимуться щодо складнощів проходження сертифікації

Комунікаційні заходи спрямовані на вдосконалення процедури сертифікації педагогічних працівників

Анкетування щодо проходження сертифікації

Як провести тарифікацію педагогів

Державна служба якості освіти проведе заходи з вчителями початкових класів, які не отримали позитивного результату під час проходження сертифікації.

Завдання такого змісту було надано обласним управлінням Держслужби. 

Відповідна ініціатива спрямована на організацію комунікації з учасниками сертифікації, які не пройшли сертифікацію, та виявлення причин цього, і подальше вдосконалення процедури.

За результатами комунікації з вчителями до Державної служби якості освіти буде поданий  звіт з висвітленням тенденцій у ставленні вчителів до сертифікації, причин мотивації та демотивації педагогів до участі в сертифікації, пропозицій щодо удосконалення процедури.

Зокрема, вчителі, які не подолали пороговий бал, мають пройти анкетування щодо самоаналізу наслідків і ризиків неуспішної сертифікації, впливу досвіду участі в сертифікації на професійний розвиток тощо.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді