Реєстрацію на сертифікацію вчителів припинили достроково

Вичерпали квоту на реєстрацію вчителів молодших класів для проходження сертифікації

Реєстрацію на сертифікацію вчителів припинили достроково

Таку інформацію повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

У центрі наголосили, що реєстрація для участі в сертифікації не завершується створенням картки-заяви: потенційним учасникам і учасницям потрібно сформувати і надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

Документи потрібно надіслати не пізніше ніж 13 лютого.

Повідомлення про результати реєстрації центр буде надсилати рекомендованим поштовим відправленням на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу, а зареєстрованим учасникам — логін та PIN-код доступу до кабінету учасника сертифікації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді