Впровадження системи НУШ у 5-х класах

Цього року Міністерство освіти розпочне пілотування реформи на рівні базової середньої освіти

Закон про електронні трудові книжки: що врахувати

Міністерство освіти і науки цього року розпочне пілотування реформи «Нова українська школа» на рівні базової середньої освіти.

Таку інформацію зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет під час проведення форуму «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями».

Зокрема, він сказав, що МОН України у співпраці з Національною академією педагогічних наук працюватиме над створенням старшої профільної школи й розробленням змісту профільної освіти, а також підвищенням кваліфікації вчителів.

«Ключовим завданням Міністерства освіти і науки України у 2021 році є продовження реформи системи загальної середньої освіти відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та Концепції «Нова українська школа», — наголосив очільник Міносвіти.

Також Міністерство освіти і науки планує запровадити педагогічну інтернатуру, що дозволить досвідченому педагогу отримувати 20% доплат за наставництво.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді