Голосування від ВР щодо механізму проведення НМТ-2023

Модель проведення національного мультитесту відповідатиме побажанням учасників вступної кампанії

Механізм НМТ у 2023 роціЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Парламентський Комітет з питань освіти, науки та інновацій разом з Міністерством освіти та науки мають на меті найближчим часом оприлюднити модель проведення національного мультитесту, яка відповідатиме побажанням вступників.

Таку інформацію зазначив голова профільного комітету Сергій Бабак.

Як він зауважив, визначити модель проведення тестування допоможе опитування вступників.

«Ми (Комітет ВР і МОН) хочемо якомога швидше обрати якісний, безпечний і зручний механізм складання НМТ цього року! Протягом тижня буде оприлюднений фінальний механізм», – акцентував Сергій Бабак.

Окрім того, очільник профільного комітету оприлюднив запитання для вступників і їхніх родичів, відповіді на які допоможуть краще розуміти потреби вступників та ухвалити рішення щодо форми проведення НМТ.

Долучитися до голосування можна в Telegram-каналі голови профільного комітету. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5010

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді