Методичні рекомендації щодо заповнення та подання звіту про діяльність закладу дошкільної освіти за 2022 рік

МОН надало методичні рекомендації щодо заповнення та подання звіту про діяльність закладу дошкільної освіти за 2022 рік за формою 85-к в період дії правового режиму воєнного стану в Україні

 

Відповіді на питання щодо заповнення звіту 85-к

Методичні рекомендації щодо заповнення та подання в період дії правового режиму воєнного стану в Україні звіту про діяльність закладу дошкільної освіти за 2022 рік за формою 85-к розроблено для керівників закладів дошкільної освіти та спеціалістів з питань дошкільної освіти органів управління освітою.

Під час воєнного стану багато закладів дошкільної освіти не працюють внаслідок руйнування чи пошкодження будівель. Також є заклади, що знаходяться на окупованих чи щойно звільнених територіях, а деякі — приймають тимчасово переміщених осіб, організовують освітній процес дистанційно, консультують батьків тощо. Є й такі, які на сьогодні працюють у звичному режимі, але не працювали декілька місяців.

У зв'язку з цим Міністерство освіти і науки надало методичні рекомендації щодо заповнення та подання звіту закладу дошкільної освіти за 2022 рік за формою 85-к.

Звіт про діяльність закладу дошкільної освіти за 2022 рік: від експерта

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді