Розпочався конкурс на індивідуальні гранти для науковців

Гранти нададуть на передові дослідження в галузі математичних, природничих і технічних наук

Конкурс грантів для науковців

Як провести тарифікацію педагогів

 

Національний фонд досліджень України розпочав новий конкурс «Передові дослідження в галузі математичних, природничих і технічних наук».

Мета цього конкурсу — підтримка провідних наукових досліджень і розробок українських учених, які безпосередньо постраждали від воєнних дій в Україні в 2022 році.

Зокрема, підтримка науковців відбуватиметься шляхом надання індивідуальних грантів за підтримки Кембриджського університету (Велика Британія).

До тематичних напрямів, за якими здійснюватиметься фінансування, належать широке коло фундаментальних і прикладних проблем в усіх галузях наук, пов’язаних із розв'язанням найбільш актуальних наукових завдань, спрямованих на технологічний, економічний, соціальний, культурний поступ України.

Процес наукової та науково-технічної експертизи й підбиття підсумків конкурсу продовжиться до 23 травня 2023 року.

Подати заявку на участь в конкурсі можна буде до 27 січня 2023 року.

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна в прикріпленому файлі. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді