Концепція профорієнтації в НУШ

Український інститут розвитку освіти пропонує для громадького обговорення проєкт концепції профорієнтації в НУШ

Концепція профорієнтації в НУШ

12 вимог Санітарного регламенту: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ

Про це повідомили на сайті Інституту розвитку освіти.

У документі є підходи до профорієнтації у школі (у тому числі до її кадрового та ресурсного забезпечення), на місцевому рівні та на різних рівнях шкільної освіти.

«Запропоновано, зокрема, базову формулу цілісної професійної орієнтації в закладі освіти. Вона складається з 3-х елементів: наскрізна професійна орієнтація, окремий профорієнтаційний курс на рівні базової та старшої профільної освіти (наприклад, 8 та 10 класи), практика та волонтерство», - йдеться у повідомленні.

Концепція профорієнтації в НУШ
НІНА ОМЕЛЬЯНЕНКОшеф-редактор управлінських видань Експертус Освіта
Коли оформлювали документи про підвищення кваліфікації запитань виникало чимало? Ще й працівники приносять сертифікати про участь у вебінарах, семінарах, просять їх врахувати як підвищення кваліфікації? Як правильно оформити документи у 2021 році, щоб зробити все якісно. Пропоную маршрут із питань підвищення кваліфікації прокласти помісячно.

Пропозиції – до 25 січня 2021 року на [email protected].

Документ розроблено в межах співпраці Програми ЄС “EU4Skills” кращі навички для сучасної України та Українського інституту розвитку освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді