Уряд розглядає введення жорсткого карантину

За словами Дениса Шмигаля, жодної дати введення більш жорсткого карантину зараз немає

Організовуємо дистанційне навчання за новим положенням

Кабінет Міністрів України почав прилюдний розгляд плану введення більш жорсткого карантину. Введення локдауну можливе, якщо карантин «вихідного дня» не дасть позитивних результатів.

Цю інформацію на своїй сторінці Facebook опублікував прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

На його думку, карантин «вихідного дня» є доречною та зручною альтернативою повного локдауну.

«Минулі вихідні показали, що люди обмежили свою мобільність, найбільше із часу весняного карантину. Це значить, що зменшилися довготривалі контакти між різними соціальними групами. Відповідно менше шансів, що здорові люди підхопили вірус», — повідомив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр зазначив, що наступних вихідних також діятиме карантин «вихідного дня». Після цього буде оцінено його результат.

«Стосовно введення більш жорсткого карантину. Цей план дійсно розробляється, але — це план Б, якщо не спрацює карантин «вихідного дня». Ми почали публічне обговорення цього плану Б, аби вся країна розуміла його. Ми хочемо, щоб наші кроки були зрозумілими та передбачуваними для людей та бізнесу», — акцентував Шмигаль.

Зокрема, Денис Шмигаль прокоментував, що Кабмін здійснює щоденні консультації з епідеміологами та інфекціоністами, аналізує ситуацію по кожному регіону України.

«Все це ми робимо зараз, щоб напрацювати спільний, виважений та підтриманий усіма план. Хочу ще раз наголосити: жодної дати щодо введення більш жорсткого карантину зараз немає. Бажаю всім гарного здоров’я. Бережіть себе та залишайтесь відповідальними», — прокоментував прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді