Чому потрібно економити енергоресурси цієї зими

В Уряді вкотре наголосили, що цей опалювальний сезон буде дуже складним

Zima_energia_2022_Pedrada.jpg

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів наголосив, що економія енергоресурсів цієї зими – внесок кожного українця в перемогу над ворогом.

Він відзначив, що завдяки роботі атомних електростанцій Україна має достатній ресурс для забезпечення країни електроенергією. Інтеграція до європейської енергосистеми ENTSO-E також дозволяє Україні отримати допомогу від наших європейських партнерів.

«Без Запорізької АЕС енергосистема України в зимовий період працюватиме з максимальним навантаженням. Але кожен із нас може зробити свій внесок в енергетичну стійкість держави. Наприклад, максимально змістити побутове та промислове споживання електроенергії на нічні години. Такі прості речі дають величезний сумарний ефект і допомагають країні з найменшими втратами пройти складний зимовий період», – зазначив Денис Шмигаль.

Тако він додав, що Україна продовжує роботу з партнерами щодо демілітаризації Запорізької атомної електростанції та створенням навколо неї 30-кілометрової безпечної зони.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді