Заклади освіти отримають ноутбуки від Google та ЮНЕСКО

За підтримки Google та ЮНЕСКО розпочалося забезпечення українських шкіл ноутбуками

Ноутбуки від ЮНЕСКО та Google

Як провести тарифікацію педагогів

За підтримки Google та ЮНЕСКО розпочалося забезпечення ноутбуками українських закладів освіти.

Таку інформацію зазначив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

Як він повідомив, раніше була досягнута домовленість про забезпечення ноутбуками «Chromebook» у кількості 43 тисяч, але партнери збільшили цю кількість до 50 тисяч ноутбуків.

Станом на 5 жовтня перші ноутбуки передано до п’яти областей — Дніпропетровської, Донецької, Херсонської, Чернігівської, Сумської.

120 ноутбуків отримали педагогічні працівники Луганської області, які нині тимчасово працюють і проживають у Дніпропетровській області.

Щодо забезпечення ноутбуками решти педагогічних працівників, то планується це зробити протягом осені.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4946

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10370

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді