Скільки шкіл готові до зими, статистика готовності до опалювального сезону

Нові вимоги до медоглядів працівників ЗДО
Понад 10,5 тисяч закладів освіти України вже готові до опалювального сезону. Це 90 % від їх загальної кількості.
Таку інформацію повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет під час ефіру національного телемарафону.
Зокрема, він зазначив, що на 100 % готові до опалювального сезону заклади освіти в областях:
- Вінницька;
- Волинська;
- Житомирська;
- Івано-Франківська;
- Кіровоградська;
- Рівненська.
А на 99% підготовлені заклади освіти в Одесі та Києві.
Окрім того, очільник Міносвіти наголосив, що у випадку збоїв у теплопостачанні чи потребі в економії школярів та студентів можуть перевести на дистанційну чи змішану форми навчання.
Протокол засідання команди психолого-педагогічного супроводу — це юридична основа для ухвалення всіх рішень щодо інклюзивного навчання учня. Дізнайтеся, як перетворити адміністративний обов'язок на дієвий інструмент ефективної роботи в інклюзії. Усі деталі та зразки протоколів — у статті.
Розглянемо, які функції виконує асистент вчителя, як він співпрацює з учителем та яка різниця між асистентом вчителя та асистентом дитини
Хочете бути впевненими у кожному своєму управлінському рішенні? Наша стаття розкриває ключові аспекти складання та оформлення наказів з основної діяльності. Дізнайтеся про нормативні вимоги, структуру та інші нюанси, щоб ваші накази завжди були чинними, а управління — бездоганним і відповідальним
Існує чимало обставин, у зв’язку з якими необхідно вносити зміни до розпорядчих документів: законодавчі новації, кадрові ротації, оптимізація освітнього процесу тощо. Як призупинити дію виданого наказу або змінити його окремі пункти? Пропонуємо ознайомитися з особливостями внесення змін до наказів та їх документального оформлення
Формувати соціалізовану особистість з демократичними поглядами і вмінням працювати в команді – одна з важливих вимог сучасної освіти, яка найкраще реалізується через педагогіку партнерства, однією із форм якої є учнівське самоврядування.