У МОН подякували освітянам за дистанційне навчання

За словами в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета, нові виклики вимагають реакції від освітян, батьків та учнів

ЛИСТ МОНСкачати

Сергій Шкарлет подякував учителям та працівникам закладів освіти за організацію дистанційного навчання.

Відповідний лист спрямований на адреси керівників регіональних департаментів освіти та директорів українських шкіл.

Вакцинація: як діяти під час пандемії COVID-19

«Вкотре висловлюю щиру вдячність учителям та всім працівникам закладів освіти за те, що вони, опинившись у березні 2020 року в надзвичайних умовах роботи, зуміли фактично з нуля напрацювати нові підходи до організації освітнього процесу», - зауважив в.о. міністра освіти.

Також він наголосив, що МОН з початку 2020-2021 навчального року вжито низку відповідних заходів для організації освітнього процесу, зокрема, внесено зміни до Положення про дистанційну форму здобуття середньої освіти з метою розширення можливостей організації дистанційного навчання.

За словами в.о. міністра освіти, МОН ініційовано питання щодо перерозподілу понад 500 млн грн для забезпечення шкіл дезінфікуючими засобами захисту, розпочато апробацію безкоштовного програмного забезпечення ведення шкільних е-щоденників і журналів, розробляються та удосконалюються підходи до безпечної роботи закладів освіти в умовах пандемії.

У МОН подякували освітянам за дистанційне навчання

Джерело: сайт МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді