В УЦОЯО розповіли куди можна витратити кошти за непроведене пробне ЗНО

Кошти за непроведене пробне ЗНО можна передати на Збройні Сили України

Скасоване пробне ЗНО-202215 годин підвищення кваліфікації: як виконати

Міністерство освіти та науки й Український центр оцінювання якості освіти дозволили передавати кошти за непроведене пробне ЗНО на Збройні Сили України.

Таку інформацію зазначили на сайті УЦОЯО.

«Сьогодні наша країна веде боротьбу за цілісність і незалежність, тож кожному надзвичайно важливо підтримати державу в цій боротьбі.

Тому Міністерство освіти і науки України спільно з Українським і регіональними центрами оцінювання якості освіти ухвалили рішення надати можливість учасникам пробного ЗНО здійснити перерахунок тих коштів, які мають бути повернені за послугу з проведення пробного тестування, на підтримку Збройних Сил України. Ми впевнені, що кожен робить свій внесок у нашу перемогу!» — йдеться у повідомленні центру.

Зокрема, учасники пробного тестування можуть повернути кошти на особистий банківський рахунок.

Для того щоб повернути або перерахувати кошти потрібно:

  1. Авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.
  2. Вибрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних Сил України чи на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Детальна інструкція щодо процедури повернення коштів опублікована за посиланням.

Варто нагадати, що пробне ЗНО-2022 скасували через повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді