Студентам-чоловікам скасовано можливість виїзду за кордон

Через підробку документів студентам-чоловікам скасували можливість перетину кордону

notebook_dlya_vchyteliv2_2021_Pedrada.jpg

Як провести тарифікацію педагогів

Чоловіки-студенти більше не можуть виїхати за кордон під час дії воєнного стану.

Таку інформацію повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко у коментарі LIGA.Life.

«Раніше, за рішенням вищого військового керівництва, студентам, які навчались за кордоном до 24 лютого, дозволяли виїжджати за межі України для продовження навчання. Прикордонники цю норму виконували, забезпечуючи пропуск. Проте останні місяці почались масові підробки документів, які нібито підтверджують навчання чоловіків за кордоном», – наголосив Демченко.

«Зважаючи на це, вище військове керівництво ухвалило нове рішення – з 14 вересня скасувати можливість пропуску навіть цій категорії громадян. Тож на сьогодні чоловіків-студентів через кордон не пропускають», – розповів Андрій Демченко.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46386

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5017

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді