Як учителю ВПО отримати документи про категорію

Педагогічні працівники, які вимушено змінили місце проживання, можуть отримати документи про категорію в ДНУ «Інститут освітньої аналітики»

Документи про категорію вчителя

Як провести тарифікацію педагогів

За результатами атестації педагогічні працівники можуть отримати документи про кваліфікаційну категорію станом на кінець 2021 року в Державній науковій установі «Інститут освітньої аналітики».

Щодо цього питання на сайті Міністерства освіти та науки опублікували роз’яснення.

Здебільшого подібні документи вчителі можуть отримати в школі, в якій працюють, але внутрішньо переміщені особи мають можливість отримати їх у вказаній установі.

Для того, щоб отримати відповідну інформацію, заклад освіти або відповідний орган управління у сфері освіти має звернутися до ДНУ «Інститут освітньої аналітики» (на [email protected]) із заявою, зазначивши:

  • прізвище, ім’я, по батькові вчителя;
  • повну назви закладу загальної середньої освіти, в якому він / вона працював/-ла до переміщення;
  • регіон;
  • населений пункт.

Інститут освітньої аналітики після опрацювання даних та згідно з інформацією в ПАК «АІКОМ» надаватиме інформацію про присвоєні вчителям кваліфікаційні категорії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4955

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10405

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді