Письменницький конкурс для підлітків #безпробілів!

15 жовтня почався прийом текстів письменницького конкурсу #безпробілів. Конкурс відзначає тексти письменників і письменниць 12-19 років і підліткову літературу, написану людьми будь-якого віку

Проєкт шукає прозу, поезію та п’єси, сміливі експерименти на межі стилів і жанрів. Новаторські за формою та змістом історії з різноманітними персонажами й актуальними темами. Все, що болить, дратує, радує і змушує підлітків вставати з ліжка щодня. Влучно підібрані слова, яким віриш, й образи, які потрапляють просто в серце.

Як мотивувати учнів

Номінації:

# teenwrite — художні тексти, написані підлітками (12-19 років).

# teenlit —художні тексти для підлітків. Вік авторів/авторок не обмежений.

Інтегрований урок з української літератури та історії

Тексти переможців проілюструють молоді українські ілюстратори й опублікують на сайті Букмоль, а на авторів 10 найкращих текстів чекають й інші приємності, серед яких — річний абонемент у Мистецький Арсенал та участь у відкритих читаннях на Книжковому Арсеналі.

До розгляду приймаються раніше не опубліковані україномовні художні тексти (проза, поезія, п’єси тощо). Обсяг текстів: до 15 000 знаків з пробілами.

Подавати тексти на конкурс можна до 15 січня 2021 року.

Детальніше про умови участі — на сайті.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді