Більше 20 тисяч педагогів навчилися надавати психологічну допомогу

Освітяни зможуть надавати першу психологічну допомогу та емоційну підтримку дітям

Психологічна кваліфікація вчителів15 годин підвищення кваліфікації: як виконати

Понад 20 тисяч педагогічних працівників пройшли курс підвищення кваліфікації з психологічної допомоги та можуть надавати першу психологічну допомогу та емоційну підтримку дітям під час навчання.

В освітньому відомстві зауважують, що курс створений Асоціацією інноваційної та цифрової освіти за участю провідних експертів у галузі психології зі США та Ізраїлю у межах Національної програми психологічного здоров’я українців, що ініційована Першою леді Оленою Зеленською.

Зокрема, цей курс отримав позитивний висновок Всесвітньої організації охорони здоров’я та створений за моделлю змішаного навчання (blended learning).

Курс складається з 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM. А також маєдодаткові матеріали та практичні тренінги.

Окрім того, під час навчання освітяни дізнаються про психологічні стани, які потребують спеціалізованої підтримки, навчаються надавати першу психологічну допомогу за методичними посібниками «Save the Children», а також знайомляться з рекомендаціями щодо перенаправлення Міжвідомчого постійного комітету (IASC).

Детальна інформація про курс за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді