З 1 вересня в закладах освіти впроваджується змішане навчання

У Кабміні зазначають, що учні і студенти отримають можливість навчатися як очно, так і онлайн

Змішане навчання в закладах освіти

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Відсоток батьків, які підтримують очне навчання дітей, поступово зростає, зокрема через підготовку закладів освіти, облаштування сховищ і підвищення рівня безпеки.

Таку інформацію зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради з керівниками областей щодо стану підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Як він повідомив, учні та студенти мають отримати можливість навчатися як очно, так і онлайн.

«З 1 вересня ми маємо запустити змішану форму навчання. Аби учні й студенти, які хочуть вчитися очно в школах і вишах, отримали таку можливість. І щоби батьки й діти, які переживають за свою безпеку, отримали можливість здобувати якісну освіту онлайн», — зауважив Голова Кабміну.

Згідно з інформацією Міносвіти, на сьогодні визначено майже 26 тисяч освітніх закладів, що приводяться в готовність до початку освітнього процесу в змішаному форматі.

Зокрема, станом на 15 серпня укриттями забезпечено близько 41% освітніх об’єктів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді